سالم زيبا سالم زيبا .

سالم زيبا

طبع/مزاج اسفناج چگونه است؟ خواص علمي ثابت شده و مضراتي كه بايد بدانيد!

ملكه سبزيجات يا همان اسفناج داراي طبع سرد است. اسفناج در طول سال وجود دارد اما بهترين كيفيت آن در پايان زمستان است. اين گياه سرشار از آهن، مواد معدني، ويتامين ها و رنگدانه هايي است كه مزاياي زيادي براي سلامتي دارد. باوجود مزاياي زياد اسفناج، مصرف بيشتر آن مي تواند عوارض جانبي بر بدن ايجاد كند. در اين مطلب با سايت سالم زيبا همراه باشيد تا مزايا و معايب اسفناج و ميزان مصرف درست را ياد بگيريد.

ارزش غذايي اسفناج

اسفناج براي سلامتي بسيار مفيد است. اين گياه حاوي.۴۳ ميلي گرم آهن، ۱۰۱ ميلي گرم فسفر، ۲۴۵ ميلي گرم كلسيم، ۱۵۷ ميلي گرم منيزيم، ۸۳۹ ميلي گرم پتاسيم است. اسفناج همچنين حاوي ۲۶۳ ميكروگرم فولات، ۵/۳۵ ميلي گرم كولين، ۱۱۳۱۹ ميكروگرم بتاكاروتن، ۲۰۳۵۴ ميكروگرم زيگزانتين و لوتئين، ۱۸۸۶۶ IU ويتامين A، ۱۷٫۶ ميلي گرم ويتامين C است.

۱-مفيد براي چشم

اسفناج حاوي آنتي اكسيدان هاي خوب مانند زاكزانتين و لوتئين است كه از چشم در مقابل ARMD (دژنراسيون ماكولاي مرتبط با سن) و آب مرواريد محافظت مي كند. زاكزانتين يك كاروتنوئيد غذايي است كه به فيلتر نور كمك مي كند. ويتامين A موجود در اسفناج غشاهاي مخاطي را در شرايط خوبي قرار داده و بينايي خوبي فراهم مي كند. اگر سالاد اسفناج را براي چشم مصرف ميكنيد، مصرف اسفناج خام مفيدتر از پخته شده آن است. بايدها و نبايدها براي تقويت چشم در اينجا!

۲- مفيد براي سلامت قلب

مصرف مقدار زيادي مواد غذايي حاوي چربي منجر به رسوب چربي در ديواره شريان مي شود كه باعث آترواسكلروز مي شود. سخت شدن چربي در ديواره ي رگها باعث حمله قلبي مي شود. محتواي لوتئين موجود در اسفناج، ضخيم شدن چربي در ديواره شريان ها را متوقف مي كند. از آنجا كه در آن موادمغذي با كيفيت وجود دارد كه از حمله قلبي جلوگيري مي كند و همچنين ساير بيماري هاي قلبي مربوط به رسوب چربي را درمان مي كند. بهترين روشهاي گياهي تقويت قلب در اينجا!

۳- جلوگيري از سرطان

ادامه مطلب لينك زير:

طبع/مزاج اسفناج چگونه است؟ خواص علمي ثابت شده و مضراتي كه بايد بدانيد!


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۶:۱۵ توسط:مبينا موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :